vrijdag 29 mei 2020

Stille wateren van Eva Nagelkerke

Afbeeldingsresultaat voor eva nagelkerke
Eva Nagelkerke is de schrijversnaam van de zussen Alexandra en Victoria Nagelkerke. Eerder schreven ze onder de naam Eva Monté twee goed ontvangen spannende romans, en hun tiendelige Storytel Original-dramaserie De mooiste tijd van je leven stond wekenlang in de toptien van best beluisterde series.

Stille wateren - Eva Nagelkerke - (ISBN: 9789402704631) | De SlegteThriller die je aanvankelijk op het verkeerde been zet. Heeft Sophie Annet vermoord? Of heeft zij onterecht tien jaar vastgezeten?
Jaren  later komt zij erachter wie de werkelijke dader was.
 
Sophie heeft iets vreselijks gedaan. Of niet?
Sophie is negenentwintig en woont nog bij haar ouders. De spanning in huis is echter om te snijden. Tien jaar geleden heeft ze iets afschuwelijks gedaan, en daar moet ze nog dagelijks voor boeten. Gebukt onder schuldgevoel probeert Sophie haar leven weer op de rit te krijgen, hoewel haar omgeving haar geen centimeter ruimte geeft. Dan slaat de twijfel toe. Wat is er eigenlijk echt gebeurd? Is zij werkelijk het monster waar de kranten vol van stonden?
De zoektocht naar de waarheid brengt Sophie en haar omgeving aan het wankelen en zorgt ervoor dat grenzen tussen waan en werkelijkheid vervagen. Iemand die niet wil dat de waarheid aan het licht komt, speelt een manipulatief spelletje met haar...
"Een verrassende "kruipt onder je huid'-thriller

In 2020 Muis 30 jaar

Muis is jarig - Lucy Cousins

Muis 30 jaar - ballonVier de verjaardag van Muis

Bekijk de pagina van Muis, om Muis en haar vriendjes Kora Kip, Eddie Eekhoorn en Kees Krokodil beter te leren kennen. Er is nog veel meer te ontdekken!

Muis 30 jaar - SterrenIn 2020 is het alweer 30 jaar geleden dat kinderboekenmaakster Lucy Cousins het geliefde personage van Muis bedacht. Dat moet natuurlijk gevierd worden!
Dit jaar verschijnen er dan ook extra veel nieuwe boeken van Muis, waaronder de nieuwe uitdeelboekjes. Hierdoor kan Muis ook op jullie verjaardagsfeestje niet ontbreken

Muis 30 jaar - ballonVier de verjaardag van Muis

Bekijk de pagina van Muis, om Muis en haar vriendjes Kora Kip, Eddie Eekhoorn en Kees Krokodil beter te leren kennen. Er is nog veel meer te ontdekken!


Lucy CousinsLucy Cousins

Lucy Cousins is wereldwijd een van de bekendste kinderboekenauteurs- en illustratoren. Haar bijzondere boeken fascineren baby’s, peuters en kleuters door hun kinderlijke eenvoud, duidelijke lijnen en heldere, primaire kleuren. De aansprekende avonturen van de personages weerspiegelen de dagelijkse ervaringen die jonge kinderen elke dag opdoen.
Over haar boeken zegt ze: ‘Ik teken vanuit het hart. Ik probeer te bedenken wat kinderen leuk vinden door terug te grijpen op mijn eigen kinderlijke instincten.’
.

Fraude via Whatsapp

Gisteren kreeg ik een appje. Mam mijn telefoon is in de wc gevallen dat overkomt mij weer
Heb je het druk?
Waarmee?
Ik heb een probleempje..
Ik moet geld overmaken...
Kun je mij helpen?
Ik heb het even meegespeeld en toen het op geld aankwam gezegd dat ik mijn dochter net aan de lijn had gehad en dat men op een eerlijke manier aan zijn geld moet komen.
Meteen werden de berichten verwijderd en ik heb het nummer geblokkeerd.

Op internet stond het volgende voorbeeld:

‘Zoon’ ontfutselt geld via WhatsApp

Een vader dacht zijn zoon te hulp te schieten bij het inlossen van twee betaalachterstanden. Helaas had hij te maken met een oplichter, bleek later. Lees mee hoe de fraudeur te werk ging.

Het gesprek begint als ‘zoon’ Danny zijn vader meldt dat hij een nieuw nummer heeft. Een slimme opmerking, aangezien de man een app krijgt van een onbekend nummer. Toch ziet de man al snel dat zijn zoon op de profielfoto staat. Dus het zal wel kloppen. Al snel vraagt de oplichter om geld:

Donderdag 28 mei 2020

Mooie fietstocht tussen Maas en Waal