maandag 19 oktober 2020

De website is vernieuwd. Alweer een update.....


 

Herfstcollages
 

Bonuskind van Saskia Noort

  Vijftienjarige Lies wordt op een ochtend wakker met het gevoel dat haar moeder Jet iets is overkomen. Haar bed is niet beslapen en ze heeft haar mobiele telefoon thuis laten liggen. De vierentwintig uur die volgen ontvangt Lies geen enkel teken van leven.  De ouders van Lies hebben een vechtscheiding. En Lies en haar broer worden gedropt bij vader en diens nieuwe vriendin Laura.

Moeder wordt uiteindelijk gevonden en men denkt aan zelfmoord. Lies vertrouwt het niet en gaat aan de hand van de telefoon en de computer op zoek naar de dader maar uiteindelijk is niets wat het lijkt. Spannend boek afwisselende hoofdstukken door Lies en haar moeder.

 

Saskia Noort
Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar boeken werden ruim drie miljoen exemplaren verkocht.

.


Trendvoorspeller

 Lidewij Edelkoort is trendforecaster. Na haar studie mode en ontwerp begon ze als inkoper van de Bijenkorf. In 1975 vertrok ze naar Parijs waar ze de bureaus Trend Union en Studio Edelkoort oprichtte. Edelkoort bestudeert veranderende lifestyle-trends en de evolutie van sociaal-culturele trends. Deze informatie deelt ze met haar cliĆ«nten in o.a. de voedselindustrie en de modewereld. Ze is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende trendvoorspellers ter wereld. Edelkoort is een van ambassadeurs voor de Dutch Design Week, die komende zaterdag in Eindhoven van start gaat. Pieter van der


Wielen spreekt met Lidewij Edelkoort.

Luister podcast bij programma nooit meer slapen.

Boekencollage