donderdag 10 september 2020

Wandelroute Walk of Wisdom

 

De Walk of Wisdom is een nieuwe pelgrimsroute die onafhankelijk is van een religie en uitgaat van het idee dat alle mensen onderdeel zijn van dezelfde aarde. De route gaat uiteindelijk de hele wereld over, maar is op 21 juni 2015 begonnen met een pioniersroute van 136 kilometer rondom Nijmegen. Hier worden in drie jaar tijd de identiteit en basisrituelen van de Walk of Wisdom ontwikkeld, waarna de route geleidelijk wordt uitgelegd naar de rest van de wereld met behulp van lokale partners.Walk of Wisdom pagina van myfootprints, verslag routes overnachten

Familieopstelling van Kluun


 FamilieopstellingAfbeeldingsresultaat voor kluunIn dit boek schrijft Kluun over zijn familie, zijn vader is al overleden en zijn moeder is dement en zit in een tehuis Padua in Tilburg. Het boek zal Tilburgers zeker aanspreken. De zus van de hoofdpersoon  praat Tilburgs, net als zijn moeder en in speciale teksten worden diverse Tilburgse gebruiken en gewoonten uitgelegd.

Verder gaat de hoofdpersoon in Ierland in therapie op zoek naar zichzelf en zijn roots. Dit boek verwijst ook naar zijn vorige romans: Komt een vrouw bij de dokter  en de weduwnaar.

Luisteren naar een bespreking van Familieopstelling.

 

Boeken