zondag 25 mei 2008

Oud worden in Nederland
Vandaag eerst mijn tante (86 jaar) naar haar man (bijna 90) in het verpleegtehuis gebracht.
Sinds september leven ze gedwongen gescheiden na een huwelijk van 63 jaar. Vanmiddag was mijn tante niet helemaal lekker en een beetje in de war. Vreemd he in deze situatie.
Daarna naar mijn ouders 83 en 84 jaar oud sinds 1 december in het verzorgingstehuis en zij moeten nu afscheid nemen van hun huis wat deze maand in de verkoop gaat. Samen met mijn vader bij dit huis nog wat foto's gemaakt. Al met al een emotionele middag!

NS wandeling TongelreepGisteren de NS wandeling Tongelreep gelopen. Van Waalre naar Heeze. Ongeveer 13 km. Het was prachtig wandelweer. Het was wel erg droog op sommige plaatsen in het bos. Omdat ik mijn wandelsandalen aanhad had ik vreselijk zwarte voeten. Bij het station in Heeze schoongemaakt. Onderweg mooie foto's gemaakt bij de vennetjes. Het was jammer dat de waterlellies nog niet helemaal in bloei waren.
Daarna nog even Eindhoven in geweest en bij kinderboekhandel De Boekenberg een voorleesboek gekocht voor een kraamkado. Prachtige boekhandel met een mooie binnentuin voor lezingen en dergelijke.
Daarna nog heerlijk op een terrasje bij De Griek gegeten.