woensdag 22 juli 2020

Museum de Locht


Museum De Locht

Samenvatting van internet

Openluchtmuseum de Locht is een museum gevestigd in het dorp Melderslo in het noorden van de Nederlandse provincie Limburg. Het museum geeft een beeld van het plattelandsleven in de regio van 1850-1950

Vrienden op de fietsOp mijn fietsvakantie weer gebruik gemaakt van vrienden op de fiets. Prachtige formule. Je komt op de mooiste plekjes en bij vriendelijke mensen. 

Stichting Vrienden op de Fiets biedt een netwerk van gastadressen waar sportievelingen op een gastvrije en voordelige manier kunnen overnachten tijdens hun fiets-of wandeltocht. De stichting heeft geen winstoogmerk. 
De stichting wil alle wandelaars en fietsers de mogelijkheid bieden om meerdaagse tochten te maken, ze wil verrassende ontmoetingen tussen gelijkgestemden mogelijk maken en bijdragen aan de groei van duurzaam toerisme. 
De stichting werkt graag samen met gelijkgestemde partijen om haar doel te bereiken. Bent u ge├»nteressseerd in ons jaarverslag? U kunt het hier downloaden. 


Midas Dekkers

Zaterdag geluisterd naar het marathoninterview. Leuk en het was bijna een eenzijdige voordracht. Floortje Smit kreeg bijna geen kans om vragen te stellen. Leuk om terug te luisteren.
In 'Het marathoninterview' spreekt Floortje Smit met bioloog Midas Dekkers o.a. over de corona-crisis. Hierover oordeelde hij recent dat die voorkomen had kunnen worden: ‘Iedereen die in de biologieles heeft opgelet, kon deze pandemie zien aankomen.' Luister nu op .