woensdag 11 mei 2011

smoeder


Op aanraden van mijn nicht ben ik de documentaire zondagavond om 23.30 gaan kijken. Maar helaas ik was te moe en heb gisteren via uitzending gemist de herkansing gehad.
Iedereen die mantelzorger is voor zijn of haar moeder vindt deze documentaire interessant. Er is ook een prachtige website met foto's en liedjes van en over moeders en familieportretten.


Theatervoorstelling van Maria Goos en Marcel Musters. De twee Brabanders beginnen met 'Smoeder is dood' en vertellen daarover. De voorstelling biedt een ontroerend beeld van de onthechting van kinderen van hun moeder en vice versa. Michiel van Erp bewerkte Smoeder voor televisie. Naast de dramatische verfilming heeft Smoeder ook documentaire-elementen. Het fenomeen 'smoeder' en de manier waarop het publiek de voorstelling ervaart, spelen hierbij een belangrijke rol.

Een documentaire die vooral de gevoelens blootlegt die we allemaal wel hebben voor onze eigen moeder.Het zet je als kijker aan het denken over de relatie die je met je eigen moeder hebt. Is die optimaal? Zou hij beter kunnen?

Toerisme Oss


Vroeger ging je naar de VVV om informatie over een stad of een gebied te krijgen. tegewnoordig hebben we de website toerismeoss waar je alle informatie op een handige manier digitaal kunt raadplegen.
ToerismeOss.nl is dé website waar alles te vinden is op het gebied van toerisme in Oss en omgeving. Oss en de andere sfeervolle kernen bieden talrijke mogelijkheden op het gebied van recreatie en vrije tijd. Op www.toerismeOss.nl is veel informatie met bijbehorende adressen te vinden. Waar mogelijk wordt direct doorgelinkt naar de websites van locaties en organisaties. Tevens biedt de website een extra service voor toeristen, zoals diverse wandel-en fietsroutes in de regio die rechtstreeks te downloaden zijn.

Laat je verrassen welke mogelijkheden de gemeente Oss voor je in petto heeft.