donderdag 30 april 2020

Vrijwilligers voedselbank krijgen taart en bloemen van jeugdteam van Margriet

JO 15-1 zou in het pinksterweekend deelnemen aan een internationaal toernooi in Oostende. Door de coronacrisis is dat geannuleerd. De jongens hadden in december geld ingezameld om deelname aan het toernooi en de reis naar BelgiĆ« te kunnen bekostigen. Dat bedrag schenkt de jeugd nu aan de voedselbank, in de vorm van kleine presentjes voor de vrijwilligers.
Bedrijfsleider Nelly Kuijpers is de voetballers erg dankbaar. "De meeste jongens denken aan voetballen en uitgaan; niet aan de voedselbank", zegt Kuijpers. "Dus ik vind het heel top dat een club, zo'n jong team, doneert aan de voedselbank."
In de zorg hebben ze helden, wij hebben toppers!
Bert Elberse, voorzitter Voedselbank Oss
Hard werken
De vrijwilligers van de voedselbank lopen deze periode op hun tandvlees. "Voor mij was het belangrijk om deze vrijwiligers eens een keer te bedanken. Want het is iedere week heel hard werken", geeft Kuijpers aan. "Als ik deze mensen niet heb, dan sta ik ook met de rug tegen de muur. Dan moet de voedselbank dicht." Voorzitter Bert Elberse spreekt het personeel ook toe: "In de zorg hebben ze helden, wij hebben toppers!"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten