donderdag 23 april 2020

Factor 70 speciaal voor de 70 plus vrouw

Factor70 is het online platform voor de 70+ vrouw van nu. Een website boordevol interviews en herkenbare verhalen van leeftijdsgenoten. Dagelijkse dingen die handig zijn om te weten, leuk om te lezen én goed om te delen. Per regio ontvang je op Factor70 een exclusieve selectie van inspirerende activiteiten, aanbiedingen en handige tips voor een leuk en zelfstandig leven.


Kijk meer.

Tips

    De beste tips van Factor70 voor in- en om het huis, maar ook over gezondheid, body en mind: je leest ze wekelijks hier! Handig om te weten, leuk om te lezen én goed om te delen. Daar heb je wat aan!


Voldoende bewegen is ook in tijden van Corona heel belangrijk. Hoe kun je de komende tijd op een verstandige en prettige manier blijven wandelen? Wandel.nl geeft je een aantal tips en adviezen.

    De UIT-Agenda van Factor70 is, gelet op de Coronacrisis, nu meer gericht op activiteiten die je thuis kunt doen. Een THUIS-Agenda dus. Op die manier proberen we de wereld een beetje in je huis te brengen. We hebben een aantal online activiteiten verzameld voor ontwikkeling en culturele inspiratie.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten