vrijdag 13 november 2009

Bieb Ewijk (vervolg)Het is me eindelijk gelukt om een bezoekje te brengen aan de (onbemande) bieb in Ewijk. Het is eigenlijk een groot lokaal. Hoofdkleur Oranje. Allemaal nieuwe boeken.
Ziet er allemaal heel uitnodigend uit. Kast waarin je zelf de boeken moet terugplaatsen en dan worden ze meteen ingenomen.
Op deze vrijdagmiddag was er een medewerkster aanwezig die mij het een en ander kon vertellen. Het systeem werkte na enkele weken weer.
Volgens mij werkt zo'n onbemande bieb voor een kleine vestiging. De collectie is ongeveer vergelijkbaar met die van een bibliobus (populaire romans, Jeugdlees- en informatieve boeken)De overige boeken kunnen uit de achtergrondcollectie worden aangevraagd.

1 opmerking:

  1. Door je reactie van vandaag op mijn blog kwam ik op het jouwe terecht. Wat een leuk en fleurig blog heb je! Tot mijn grote verrassing blijkt mijn blog in je zijbalk te staan. Daar schrik ik altijd even van, maar het is natuurlijk ook leuk, dankjewel dus! Momenteel hangt het bloggen bij mij een beetje aan een zijden draadje, maar dat is eerder gebeurd...
    Mijn oudste dochter is 28, dus ik vermoed dat we ongeveer van dezelfde leeftijd zijn ;-)
    Ik zal eens vaker langskomen!
    Groet, schrvrdzs

    BeantwoordenVerwijderen