zaterdag 30 mei 2020

Het muizenhuis



Het Muizenhuis is een wereld van ontmoetingen, waar beste vrienden Sam en Julia avonturen beleven. Laat je verwonderen door de verschillende ruimtes van het Muizenhuis en haar bijzondere bewoners in één van de vele boeken van Het Muizenhuis. Of ontdek het plezier en de voldoening van het zelf maken. Wees creatief, stimuleer je probleemoplossend vermogen en wees trots op je eigen creatie! De boeken van Karina Schaapman verschenen voor het eerst in 2011.
Karina Content (schrijversnaam Karina Schaapman) (Leiden, 6 juni 1960) is een Nederlands politica en schrijfster. Ze publiceerde een boek over haar jeugd en een boek over een strijd die ze tegen de gemeente Amsterdam voerde over het onderwijsniveau van de school van haar kinderen. Namens de Partij van de Arbeid was ze van 2002 tot 2008 gemeenteraadslid in Amsterdam.
Content voerde tot 2007 de naam Karina Schaapman. Schaapman is de naam van haar eerdere partner en vader van haar kinderen. Sinds haar huwelijk met de Amsterdamse schilder Eli Content voert ze in het dagelijks leven diens achternaam en Schaapman als auteursnaam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten