zondag 31 mei 2020

12 september 2020 Book store day

Boekhandels verhogen de leefbaarheid van stad of dorp.
Bron: De impact van het boek (26-03-2019)

Bookstore Day verplaatst naar 12 september 2020


HOEVELAKEN – De vierde editie van de Nederlandse Independent Bookstore Day verschuift van 16 mei naar 12 september 2020. Daarmee reageert de organisatie op de maatregelen van het kabinet inzake de coronacrisis.

Bookstore Day is de dag waarop lezers en boekenkopers de lokale boekhandel vieren. Samen met auteurs, uitgeverijen en lokale ondernemingen organiseren boekhandels activiteiten om hun klanten in het zonnetje te zetten. Daarnaast zijn er specifiek voor de deze dag aanbiedingen en speciale uitgaven.

Ruim honderdvijftig boekhandels, verspreid over het hele land, hebben zich aangemeld voor deze editie. 16 Mei was een schrijverstour gepland waarbij in iedere provincie een auto vol schrijvers meerdere boekhandels zou bezoeken. Eén van die auto’s was voor de gehele familie Chabot die onlangs met maar liefst drie titels bij drie uitgevers de bestsellerlijst bestormde.

Vanwege de nieuwe datum heeft de organisatie van Bookstore Day besloten de inschrijving voor boekhandels opnieuw open te stellen zodat nog meer boekhandels en hun klanten de boekhandel kunnen vieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten